Contact

Bij SDW dienstverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze te maken door de schoonmaak uit te besteden aan SDW dienstverlening. De werkzaamheden van SDW dienstverlening vinden voornamelijk plaats in de provincies Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Is uw woning of bedrijfspand gevestigd buiten één van deze regio’s? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze organisatie

SDW dienstverlening is al jarenlang actief in de schoonmaakbranche. Wij werken met de nieuwste technieken en apparatuur met eerlijke prijzen en een uitstekende service weten klanten van SDW dienstverlening precies wat zij mogen verwachten.

SDW Dienstverlening komt graag naar u toe voor een vrijblijvend advies en een passende prijsopgave. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

SDW Dienstverlening


Zuidwolde
Silvano Wildeboer
T: 06 – 816 976 94
E: info@sdwdienstverlening.nl

Werken bij SDW dienstverlening

De drijvende kracht achter SDW dienstverlening zijn de enthousiaste medewerkers. Zin om ook aan de slag te gaan? Bekijk dan de vacaturepagina.