Glasbewassing

Ons team van professionele, ervaren glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen streeploos schoon zijn. Wij voeren glasbewassing uit voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers. Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt om maatwerk. Een maatwerk dat SDW dienstverlening kan leveren. De kozijnen zitten inbegrepen bij deze service. Schone ramen en kozijnen geven niet alleen een schone en frisse uitstraling, het zorgt ook voor het behoud van uw woning of bedrijfspand.

Professionele en ervaren glazenwassers

Het streeploos schoonmaken van uw ramen is bewerkelijk en een echt vakwerk, zeker als dit moeilijk bereikbaar is door bijvoorbeeld hoogte. Vakwerk waarin SDW dienstverlening gespecialiseerd is. Wij beschikken over professioneel materiaal om de beglazing van elk gebouw vakkundig te reinigen. SDW dienstverlening werkt uitsluitend met (VCA)gecertificeerd personeel.

Manieren van glasbewassing

SDW dienstverlening kan uw ramen op verschillende manieren schoonmaken:

Traditionele manier van glasbewassing

Deze manier van glasbewassing is de bekende vorm, namelijk met de hand met behulp van een wisser, ladder en eventueel een hoogwerker.

Telescoop-bewassing

Naast de traditionele manier van ramen wassen, maken wij ook veel gebruik van telescoop-bewassing waarbij osmose water wordt gebruikt. Door middel van deze techniek kunnen wij op moeilijk bereikbare plekken komen. Uw ramen kunnen wij hiermee op grote hoogte streeploos worden gewassen.

Contact

Interesse in een glasbewassing of bent uw benieuwd welk maatwerk wij u kunnen leveren? SDW dienstverlening komt graag naar u toe voor een vrijblijvend advies en een passende prijsopgave. Neem gerust contact met ons op.