Specialistische reiniging

SDW dienstverlening heeft een breed aanbod aan specialistische reinigingsmogelijkheden waarbij specifieke kennis is vereist. Door onze jarenlange ervaring kan SDW dienstverlening u deze vakkennis én uitstekende service bieden. Hierbij werken wij alleen met de modernste machines en nieuwste technieken.

Specialisaties SDW dienstverlening

SDW dienstverlening is gespecialiseerd in de volgende takken:

Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen werken door zoveel mogelijk licht naar de zonnepanelen te brengen. Als uw zonnepanelen vuil zijn, wordt dit zonlicht gedeeltelijk geblokkeerd. Voor een goede werking is het daarom belangrijk dat de zonnepanelen schoon zijn. Schone zonnepanelen leveren meer voordeel op. Meer informatie? Klik hier.

Hogedruk reiniging

SDW dienstverlening heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hogedruk reiniging. Voorkomende werkzaamheden hierbij zijn bijvoorbeeld het reinigen van daken, gevels en bestratingen.

Schoonmaak van daken en dakgoten

Een vervuild dak of dakgoten kunnen veel problemen geven. Door het jaarlijks leeghalen van uw dakgoten kunt u veel van deze problemen voorkomen. Blad en ander afval betekent een grotere kans op lekkage. Als het water niet goed afgevoerd wordt, ontstaan er lekkages en andere problemen.

Algengroei en mos beschadigen in korte tijd uw dak. Door het reinigen van uw dak en deze te behandelen met een (milieuvriendelijk) dampdoorlaten impregneermiddel verlengd u de levensduur van uw pand.

Reiniging van vloeren & vloeronderhoud

Vuil, stof en aanslag kunnen uw vloeren een doffe uitstraling geven en slijtage veroorzaken. Regelmatig onderhoud aan uw vloeren zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling maar verlengt ook de levensduur van uw vloer. SDW dienstverlening reinigt met hoge kwaliteit machines, reinigingsmiddelen en professionele vakmensen uw vloer.

Gevelonderhoud

Weersinvloeden, met mos- en algengroei als resultaat, beschadigen in verbazingwekkend korte tijd uw gevel. Door het reinigen van uw gevel en deze te behandelen met een (milieuvriendelijk) dampdoorlatend impregneermiddel, verlengt u de levensduur van uw pand. Meer informatie? Klik hier.

Schoonspuiten van alle soorten bestratingen

SDW dienstverlening is de specialist in het schoonspuiten van alle soorten bestratingen. Hierbij werken wij op een volledig milieuvriendelijke manier waardoor uw bestrating er weer uitziet als nieuw.

Contact

Wilt u meer informatie over de specialistische reinigingsmogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.